Tietoa minusta

Olen toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016 ja hyvinvointohjaajana vuodesta 2020. Olen helposti lähestyttävä elämäniloinen ihminen.  

Klassisen hieronnan lisäksi, olen laajentanut osaamistani ja tarjoan myös:

-hierontaa kuumin kivin 

-päähierontaa 

-kasvohierontaa 

-purentaelimistön akupunktiota 

-jalkapohjien hierontaa

-kuivakuppausta

-kinesioteippausta

-purentaelimistön hierontaa

Olen myös erikoistunut kivun ja kipupotilaiden hoitoon. 

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut oikeasta ravistemuksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Vuonna 2020, kiinnostus alkoi syventyä, kun tein elämäntapamuutoksen hyvinvointiohjaajan avulla. Lähdin itse hyvinvointiohjaajaksi ja auttamaan muita saavuttamaan tuloksia. Käyn myös säännöllisesti kolutuksissa tämän alan tiimoilta. Hyvinvointiohjauksessa keskitytään esimerkiksi painonhallintaan, energian lisäämiseen, unen tukemiseen, nesteytykseen, urheiluravitsemukseen, ihonhoitoon tai muuhun, mikä lisää hyvinvointia.

Kuntosali- ja voimailutausta ovat auttaneet minua ymmärtämään liikkuvan ihmisen kireyksiä ja vaivoja. Minulla on myös kilpailutaustaa voimanostossa.

Vastaanotolleni voit tulla myös vain rentoutumaan ja pysähtymään hektisen arjen keskellä. Siihen voinkin suositella hierontaa kuumin kivin tai vaikkapa päähierontaa, josta olen saanut erityistä kiitosta niin kollegoilta kuin asiakkaidenkin taholta. Myös tavallisessa hieronnassa voimme säätää voimakkuutta tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Voit tulla myös maksuttomaan kehonkoostumusmittaukseen, jossa kartoitamme, mistä kehosi koostuu.


Olen yliherkkä hajusteille eli toivottavaa olisi, ettet käyttäisi hajusteita kun tulet hoitooni.
Lämpimästi tervetuloa!

© 2021 Hieroja Irene tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!