Tietoa minusta

Olen toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016 ja hyvinvointohjaajana vuodesta 2020. Olen helposti lähestyttävä elämäniloinen ihminen.  

Klassisen hieronnan lisäksi, olen laajentanut osaamistani ja tarjoan myös:

-kuumakivihierontaa 

-Intialaista päähierontaa 

-kasvohierontaa 

-purentaelimistön akupunktiota 

-jalkapohjien hierontaa

-kuivakuppausta

-kinesioteippausta

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut oikeasta ravistemuksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Vuonna 2020, kiinnostus alkoi syventyä ja kouluttauduin hyvinvointiohjaajaksi. Hyvinvointiohjauksessa voidaan keskittyä esimerkiksi ravitsemukseen, vedenjuontiin, liikuntaan, painonhallintaan, vireystilaan tai mihin vain, mikä lisäisi hyvää oloa elämään.

Kuntosali- ja voimailutausta ovat auttaneet minua ymmärtämään liikkuvan ihmisen kireyksiä ja vaivoja. Minulla on myös kilpailutaustaa voimanostossa.

Vastaanotolleni voit tulla myös vain rentoutumaan ja pysähtymään hektisen arjen keskellä. Siihen voinkin suositella kuumakivihierontaa tai vaikkapa Intialaista päähierontaa, josta olen saanut erityistä kiitosta niin kollegoilta kuin asiakkaidenkin taholta. Myös tavallisessa hieronnassa voimme säätää voimakkuutta tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Voit tulla myös maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen, jossa keskitymme parantamaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi.


Olen yliherkkä hajusteille eli toivottavaa olisi, ettet käyttäisi hajusteita kun tulet hoitooni.
Lämpimästi tervetuloa!

© 2021 Hieroja Irene tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!